Foutmelding

Notice: Undefined variable: _SESSION in include() (regel 79 van /var/www/html/gwi/sites/all/themes/gwi/templates/node--event.tpl.php).
19 | 05 | 2020

Landschapsinventarisatie grootschalige wetenschappelijke infrastructuur: analyse lopende

Met het oog op een update van de landschapsinventarisatie voor grootschalige wetenschappelijke infrastructuur werden in oktober 2019 relevante infrastructuren gevraagd om een enquête-formulier in te sturen.

NWO ontving een grote hoeveelheid formulieren. Op dit moment wordt de ontvangen informatie geanalyseerd. Vanwege de huidige Corona-omstandigheden zijn de analyseresultaten vertraagd.

Het geactualiseerde Landschap voor Grootschalige Wetenschappelijke Infrastructuur zal een belangrijk vertrekpunt zijn voor de nieuwe Nationale Roadmap Grootschalige Wetenschappelijke Infrastructuur. Opname in het geactualiseerde Landschap is geen garantie voor opname op de nieuwe Roadmap. Anderzijds komen alleen infrastructuren opgenomen in het nieuwe Landschap in aanmerking voor opname op de nieuwe Roadmap. De Nationale Roadmap voor Grootschalige Wetenschappelijke Infrastructuur 2020-2024 zal naar verwachting begin 2021 worden vastgesteld.